logo Vila Pickleball

Artículo Ampliado

Torneo infantil de Navidad en Vila Pickleball

  • Publicado el 02 de Enero de 2024
  • |
  • TORNEOS
  • 383

Torneo infantil de Navidad en Vila Pickleball

El passat 21 de desembre, en motiu de l’arribada de les vacances de Nadal i la pausa de l’extraescolar de pickleball a Vila, es va organitzar un torneig infantil en format Speed on van participar una vintena de nens i nenes d’entre 8 i 15 anys amb un  altíssim nivell de joc, diversió i esportivitat.

El torneig va consistir en partides rotatòries de 6 minuts entre les parelles participants en el que cada partida guanyada puntuava 3 punts i les perdudes 1. Després d’una hora i mitja de joc, els guanyadors indiscutibles van ser el Marc i el Marc guanyant totes les partides. El segon lloc se’l van endur l’Eva i l’Isaac i, en tercera posició va haver-hi un triple empat, que, per sumatori total de punts, se’l van acabar enduent la Nora i el Julen.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, infants i pares van poder gaudir d’un berenar: coca a càrrec d’ArtBo i batuts.

Des de Vila volem agraïr a totes les famílies participants i a les pastisseries ArtBo

Durant el 2024 es seguiràn organitzant més esdeveniments d’aquestes característiques per fer arribar el Pickleball als més menuts. 

Torneo infantil de Navidad en Vila Pickleball


¿Te ha gustado? ¡Compártelo!


Sobre el Autor

Vila Pickleball

Vila Pickleball

Centro deportivo de Pickleball

Somos una empresa de Sabadell que promueve la práctica del deporte del Pickleball, el cuidado de la mente y la nutrición. Colaboramos con diversas entidades promueven el bienestar de la persona.

Comentarios


Enviar Comentario

¡Su comentario ha sido enviado correctamente!